Geschenken Feestdagen 2023

Ontdek hier ons prachtig vernieuwd assortiment geschenkpakketten voor de Eindejaar periode 2023!

We breiden ons gamma geschenkpakketten dit jaar fors uit!
Naast de gekende geschenkpakketten gevuld met overheerlijke delicatessen uit binnen- en buitenland, hebben we dit jaar ook iets unieks.
We gaan de samenwerking aan met Boury Bottled, de prachtige premium spirits van het gelijknamige 3-sterrenrestaurant uit Roeselare.
En dat is niet alles! Wenst u als bedrijf een gepersonaliseerde koekjesdoos? Kijk dan zeker onderaan deze pagina.

Personalisatie
Zoals altijd zijn de geschenkpakketten volledig personaliseerbaar.
Een cadeau op maat van uw klant, familielid of medewerker is helemaal mogelijk!


108520

Diamond

Een elegant en stijlvol geschenkpakket boordevol zoete en hartige verrassingen en leuke extra’s!

Wit of rode Wijn? Met de El Mercado uit dit pakket heeft u alvast van beide een fles! Liever geen alcohol? Neem er dan een Franklin Ginger Beer of Tonic bij! Aan originele knabbels in dit pakket geen gebrek: kwalitatieve Jules Destrooper koekjes, verse Turks Fruit snoepjes, apero-dipkoekjes, olijven, gezouten pinda’s, een delicieuse mediteraanse salami, ambachtelijke Belgische chips van Lucien etc etc... In dit diamond pakket vindt ieder zijn goesting!

verpakking: duurzame jute shopping bag met 17 artikelen

€ 59,90 / stuk
108521

Gold

Met dit pakket maakt u een goeden zet bij de apéro !

Bubbles tijden de feestdagen zijn altijd een goed idee... zeker als het de bubbles van top-cava MVSA zijn! Dresseer de krokante lookbroodjes samen met de Spaanse salami, de Franse kaas en de Belgische ambachtelijk Lucien chips in het mooie bijgeleverde mandje en je hebt meteen een feestelijk aperitief! Daarnaast zijn er nog de pinda’s, olijven, dipkoeken...

verpakking: stoffen ontbijtmandje met 10 artikelen

€ 48,80 / stuk

So Sweet

Zoet, zoeter, zoetst! 100% Belgische topproducten waar je van zelf gaat van watertanden...

Een prachtige schaal boordevol ‘sweet stuff’. Van het heerlijke Turks Fruit, over de artisanale Chef de Biscuit koeken tot de orangetten omhuld met Belgische chocolade. De verse thee van Viva Sara combineert als geen ander met deze overheerlijke lekkernijen. Zoetemondjes krijgen met de twaalf artikelen uit dit pakket alles wat hun hartje verlangd!

verpakking: herbruikbare houten schaal met 12 artikelen

€ 0,00 / stuk
108519

Cosy Winter

Krijgt u niet genoeg van de winterse gezelligheid?
Dan is dit het perfecte cadeau!

Maak het warm en gezellig met het fleece-dekentje en kaarslicht. Met de overheerlijke witte en rode glühwein van The Ugly Glühwein warmt u meteen op! De prachtige flessen zijn daarenboven herbruikbaar! Schenk ze uit in de knusse mokken maar haal er eerst de artisanale American cookies uit! Daarnaast zijn er nog délicieuse chocolaatjes en de verse peperkoek, die perfect passen tijdens de gezellige winterdagen...

verpakking: duurzame jute shopping bag met 9 artikelen

€ 43,50 / stuk

Koekjesdoos Gepersonsaliseerd

Uw bedrijfslogo op deze koekjesdoos!

Mogelijk vanaf 50 exemplaren.
Een prachtig gevulde koekjesdoos met +/- 32 koekjes en chocolaatjes.
Origineel én lekker!

Wees tijdig! 3 weken levertijd.

€ 0,00 / stuk
109017

Boury Bottled The Gintwins Giftbox

The Gintwins is een geschenkbox bestaande uit 2 Boury Bottled Gins (2 x 200 ml), Lavas gin en Yuzu gin.

€ 37,19 / stuk
109018

Boury Bottled The Fifties Giftbox

The Fifties bestaat uit de volledige collectie Boury Bottled gins en likeuren (5 x 50ml):
Yuzu gin, Sanguine Gin, Lavas Gin, Yuzucello en Yakumi met bijhorende coasters.

€ 41,40 / stuk
109019

Boury Bottled Yuzucello 500ml Giftbox

In de traditie van de authentieke Italiaanse limoncello heeft ook de yuzucello als basis een maceraat van Amalfi citroen. Het complexe zuiderse citruskarakter is afkomstig van een distillaat van yuzu. De yuzucello is niet stroperig en leent zich perfect als fris digestief of als cocktail opgewerkt met tonic.

€ 26,50 / stuk
109020

Boury Bottled Lavas Gin 500ml Giftbox

Lavas, als smaakmaker een absolute topper in de keuken van Boury, schenkt de gin een aromatisch en onderscheidend karakter. De herbale toetsen en het warme karakter maakt deze gin een ideale afsluiter na de lunch of het diner.

€ 33,50 / stuk
109021

Boury Bottled Sanguine Gin 500ml Giftbox

De fruittoetsen in de Sanguine gin worden geïntroduceerd door een distillaat van Siciliaanse bloedsinaasappelen. De gin balanceert evenwichtig tussen zoet en zuur.

€ 34,70 / stuk
109022

Boury Bottled Yuzu Gin 500ml Giftbox

De Yuzu Gin laat u genieten van de verfrissende en aromatische toetsen van de Japanse citrusvrucht Yuzu, één van dé smaakmakers in de keuken van Boury. Perfect om alle smaakpapillen op scherp te zetten voor een heerlijke maaltijd.

€ 34,70 / stuk

Om een zo goed mogelijk service te kunnen bieden, hebben wij ervoor gekozen om onze activiteiten te beperken tot Zuid- en centraal West-Vlaanderen, het zuiden van Oost-Vlaanderen, het westen van Henegouwen en tot de aanpalende grensstreek in Frankrijk. Klanten buiten die zone zijn altijd welkom in onze winkel voor afhalingen.

Bedankt voor uw bestelling!