Eindejaar

Ontdek hier ons prachtig assortiment geschenkpakketten voor de Eindejaar periode 2022!

100% duurzaam
Al onze geschenkpakketten komen in een
ecologische en herbruikbare ´shopping bag`.

100% aanpasbaar
Graag een pakket op uw maat? Dat kan!
Vraag naar onze mogelijkheden.

108519

Cosy Winter

Krijgt u niet genoeg van de winterse gezelligheid?
Dan is dit het perfecte cadeau!

Maak het warm en gezellig met het fleece-dekentje en kaarslicht. Met de overheerlijke witte en rode glühwein van The Ugly Glühwein warmt u meteen op! De prachtige flessen zijn daarenboven herbruikbaar! Schenk ze uit in de knusse mokken maar haal er eerst de fijne stroopwafeltjes uit! Voor de zoetliefhebbers zijn er de smeuïge marshmallows. Liefhebbers van hartig, genieten dan weer van de pinda’s of pittige apéro-stars. Wist je trouwens dat het druivensap van De Appelaere ook warm gedronken kan worden en zo perfect als N/A-glühwein kan dienen?

€ 39,90 / stuk
108520

Diamond

een elegant en stijlvol geschenkpakket boordevol zoete en hartige verrassingen en leuke extra’s!

Kruip alvast onder uw fleece-dekentje en maak het gezellig bij het kaarslicht! Als aperitief schenken we een heerlijke Marquis du Souverain.
Een elegante en fijn parelende schuimwijn die perfect combineert met de het potje natuurlijke groetenchips, de Italiaanse Crespini’s met echt zeezout en de gezouten pinda’s. Daarna schakelen we over naar de Madame Jacques: een Grande Reserve witte wijn uit Frankrijk. Deze flexibele wijn past als geen ander met de wit-roze marshmallows, het overheerlijke en ambachtelijk gemaakt Turks-fruit en echte Belgische chocolade. Het 100% natuurlijke perensap van De Appelaere zorgt voor een frisse en gezonde afsluiter.

€ 48,90 / stuk
108521

Moustache

een robuust samengesteld geschenkpakket met internationaal karakter voor de hartige levensgenieter.

De Spaanse Al Mercado rode wijn laat zich als geen ander combineren met wild of gegrild vlees. De heldere witte wijn drink je als apertieif of bij vis .
Geniet daarbij van de pur porc Baton uit onze eigen Ardennen, abdijbierpaté van Veurne, gezouten pinda’s en top Manchego kaas recht uit Spanje! De Crespini soepstengels met echt zeezout en
Valdigrano penne geven het geheel een extra pittige Italiaanse toets. Afsluiten doe je met twee heerlijke zakjes Belgische chocolade, ambachtelijk gemaakt in Oostende.
Als extra nog een potje 100% natuurlijk zeezout en een pakje hoogwaardige servetten.

€ 59,90 / stuk

Om een zo goed mogelijk service te kunnen bieden, hebben wij ervoor gekozen om onze activiteiten te beperken tot Zuid- en centraal West-Vlaanderen, het zuiden van Oost-Vlaanderen, het westen van Henegouwen en tot de aanpalende grensstreek in Frankrijk. Klanten buiten die zone zijn altijd welkom in onze winkel voor afhalingen.

Bedankt voor uw bestelling!