LA Streetfood

LA Streetfood

LA Streetfood, de meest gepassioneerde importeur en groothandel van Amerikaanse en Mexicaanse Streetfoodtrends, speciaal voor de restaurant eigenaar die zich wil onderscheiden.

Wat is Streetfood?

Al sinds de jaren ’80 zie je de trend dat gewone snacks op een luxe manier in de horeca gepresenteerd worden. En daar doet Warlop Horeca Service uiteraard aan mee!
Straatvoedsel is veelal uniek en kenmerkend voor de regio en wordt meestentijds verkocht door plaatselijke zelfstandige ondernemers. Het eten wordt vaak ter plekke bereid voor de ogen van de koper. Door de kleine portionering, de eenvoudige bereiding en de lage vaste kosten voor de ondernemers is straatvoedsel doorgaans betaalbaar.

De doelen van LA Streetfood

1. Dat horeca ondernemers in Nederland en België zich succesvol kunnen onderscheiden met onze geïmporteerde en unieke streetfoodmerken;

2. Dat koks en horeca toppers die met onze producten werken, dagelijks genieten van het gebruiksgemak, de authentieke smaak en de hoge kwaliteit;

3. Dat de kleinschalige buitenlandse producenten die wij vertegenwoordigen, duurzaam en succesvol doorgroeien en dat ze soms verbaasd zijn wat er allemaal gebeurt met hun merken in Nederland en België

Verkrijgbaar bij Warlop Horeca Service

Vanaf vandaag werken wij heel nauw samen met LA Streetfood. Een ruim assortiment van echte Mexicaanse taco's en nacho's en Amerikaanse hamburgers, hotdogs en desserts zijn voorradig. Contacteer ons voor meer info.

Inspiratie nodig?

Bent u nog niet vertrouwd met de Latijns-Amerikaanse keuken maar u wenst het wel uit te proberen? Contacteer ons en wij plannen een gratis demo in. Samen met LA Streetfood komen wij bij u langs voor een uitgebreide demonstratie en bijhorende uitleg! Vraag nu uw demo aan !